Už od letošního jara víme, že komedie Good Burger z roku 1997, která se pro mnohé diváky především ve Spojených státech stala oblíbenou klasikou, dostane celovečerní pokračování. S produkcí si každopádně tvůrci opravdu pospíšili, protože druhého dílu se dočkáme ještě letos na podzim. Venku už máme také první trailer, na který se můžete podívat výše. Opět se tak vrací dvojce Kenan Thompson a Kel Mitchell, kteří ztvární hlavní postavy Dextera Reeda a Eda.

V původním filmu si Dexter nutně potřebuje někde vydělat peníze, aby mohl zaplatit opravu auta, proto začne pracovat ve fast foodovém Good Burgeru, kde se setká s veselým a krapet střeleným Edem. Dexter se tak snaží nejenom si svou práci udržet, ale také společně s Edem čelit konkurenčnímu fast foodovému řetězci. V novém traileru se oba hrdinové znovu setkávají, aby čelili novým výzvám. 

Z vydané upoutávky je zřejmé, že i přestože jsou postavy skoro o 30 let starší, povahově se příliš nezměnily. Ed je stále oním výstředním cvokem, se kterým je risk chodit někam do veřejného prostoru, což nám ukáže i scéna v traileru z restaurace.

V chystaném pokračování by se měl Dexter údajně vrátit do koloběhu fast foodu poté, co jeden z jeho vynálezů kompletně selže, což ho následně přivede na mizinu. Dex se ale rozhodně nehodlá jen tak vzdát. Začne totiž pracovat na plánu, který by ho měl opět postavit na nohy. Je tu však jeden velký háček. Onen plán zahrnuje něco, co může vážně ohrozit budoucnost celého řetězce Good Burger.

Snímek má hodně hrát na nostalgii, tudíž ho asi především ocení znalci prvního dílu z 90. let. O režii filmu se tentokrát postaral Phil Traill, který točil epizody pro seriály jako Průměrňákovi (2009), Taková moderní rodinka (2009) a Hodný holky (2018). Scénář si opět vzalo na starost duo Kevin Kopelow a Heath Seifert, které pracovalo také na prvním díle.

Dále se ve snímku objeví Carmen Electra, Jillian Bell, Lil Rel Howery, Alex R. Hibbert, Josh Server, Lori Beth Denberg, Emily Hinkler a Fabrizio Guido.

Snímek zatím nemá stanovené datum premiéry, ale jak již bylo řečeno, dočkat bychom se ho měli někdy během letošního podzimu.