O žádné velké překvapení se ale nejedná, protože charismatický Giancarlo Esposito, který se mimo jiné stal známou tváří padouchů v seriálech jako Perníkový táta (2008) a Mandalorian (2019), kolem MCU kroužil už několik let.

Sám herec tak nedávno potvrdil, že byl skutečně do slavného marvelovského univerza obsazen, nicméně o jakou roli přesně jde, zatím není známo. Ještě v roce 2022 herec uvedl, že by si rád zahrál novou verzi Charlese Xaviera alias Profesora X, mocného telepata a člena X-Menů, jehož v dřívějších hraných titulech ztvárnili Patrick Stewart a James McAvoy. Esposito ale v rámci svého vstupu do MCU naznačil, že Charlese Xaviera hrát nebude. 

Momentálně se tudíž o hercově roli můžeme jen dohadovat. Podle herce ale bude jeho postava představena „spíše dříve než později“, je tudíž možné, že už je upsaný k nějakému MCU titulu, který je již v produkci.

Ale to holt uvidíme, možná se pro Esposita našla úloha v chystaném Bladeovi, který se má začít natáčet letos na podzim, případně by se mohl objevit i v chystané anti-hrdinské týmovce Thunderbolts. Nebo snad z něho bude nový Doctor Doom, kterému bude muset čelit Fantastická čtyřka? Ještě je také možnost, že se jeho postava objeví v očekávané řežbě Deadpool & Wolverine, která se nedávno pochlubila dalším trailerem. Tak snad se odpovědi dočkáme brzy.