V půlce května se do našich kin dovalí slavný kočičí a pondělky nesnášející povaleč Garfield, na kterého čeká zbrusu nové animované dobrodružství. Studio Sony tak zveřejnilo plnohodnotný oficiální trailer, který je dostupný výše.

Opět se dočkáme sekvence z prvního teaser traileru, ve které se Garfield (Chris Pratt) jakožto malé a roztomilé koťátko poprvé setká se svým budoucím „páníčkem“ Jonem (Nicholas Hoult). A samozřejmě jejich vztah začne tím, že ta malá oranžová koule sní Jonovi celou jeho salámovou pizzu. Jeho pohodový život, který zahrnuje hodně povalování a ládování se nejrůznějšími dobrotami, však naruší jedna nečekaná událost. Vrátí se totiž Garfieldův otec Vic (Samuel L. Jackson), který byl dlouhou dobu pohřešovaný. Spolu s psíkem Odiem (Harvey Guillén) se proto bude muset líný kocour vydat na velkolepé dobrodružství, které bude zahrnovat riskantní loupež. 

Režii si vzal pod palec Mark Dindal, který stojí za animáky jako Kočky netančí (1997), Není král jako král (2000) a Strašpytlík (2005). O scénář se postarali David Reynolds (Hledá se Nemo) a Mark Torgove (Všichni starostovi muži).

Dále ve filmu uslyšíme hlasy herců jako Hannah Waddingham, Brett Goldstein, Ving Rhames, Cecily Strong, Bowen Yang a Luke Cinque-White.

V našich kinech by se měl snímek objevit 16. 5. 2024.