Pamatujete si ještě na hraný film Sněhurka a lovec, který byl takovým temnějším a vážnějším převyprávěním klasické pohádky o Sněhurce? Brzy se totiž dočkáme dalšího, ovšem tentokrát žádnou dospěláckou podívanou raději nečekejte. Nadcházející film bude totiž další z řady live-action Disney remaků, který do hrané podoby předělá klasickou animovanou verzi z roku 1937. Web Deadline navíc informoval o tom, kdo by si v něm měl zahrát zlou královnu, která si musí denně honit ego nad kouzelným zrcadlem, aby si potvrdila, že je opravdu na celém světě nejkrásnější. Měla by si ji zahrát izraelská herečka Gal Gadot. 

V roli hrozivé královny se tak bude pokoušet připravit o život Sněhurku, kterou si zas má zahrát Rachel Zegler, vycházející herecká hvězda, co za pár týdnů zazáří v jedné z hlavních rolí novodobé filmové adaptace muzikálu West Side Story od Stevena Spielberga. Režie se ujme Marc Webb, jehož nejznámější film je se vší pravděpodobností romantická komedie 500 dní se Summer, ovšem taktéž se ujal režie obou dvou dílů Amazing Spider-ManAndrew Garfieldem v hlavní roli. Ve filmu bychom se měli dočkat i zcela nových písní, na kterých pracuje duo Benj Pasek a Justin Paul. Oba dva jsou například podepsaní i u hudby k filmům jako La La Land a Největší showman. 

S nadcházejícím remakem by si ale měl Disney dát fakt záležet. Hodlá totiž předělat jedno z nejdůležitějších děl v historii kinematografie. Sněhurka a sedm trpaslíků je totiž nejenom jedním z prvních filmů studia Disney, ale zároveň i vůbec prvním animákem s celovečerní stopáží. Datum vydání zatím není zveřejněný, nicméně začátek produkce je stanovený někdy na příští rok. Teoreticky bychom si tak filmu měli dočkat někdy v roce 2023, případně 2024.