Před několika měsíci jsme se dozvěděli, že se chystá nový heist thriller jménem Fuze, ve kterém se v jedné z hlavních rolí objeví Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train).

Nyní se k filmu připojuje další britská hvězda, ze které se také stává mezi některými fanoušky populární kandidát na příštího Jamese Bonda. Ve filmu se objeví Theo James, devětatřicetiletý herec z Oxfordu, který ztvárnil hlavní roli v seriálových Gentlemanech od Netflixu. Dále se také objevil v titulech jako Bílý lotos (2021) a Zakletý v čase (2022). V rámci filmového světa si ho možná někteří pamatují z titulů jako Divergence (2014) nebo Underworld: Krvavé války (2016).

Zatím není známo, koho přesně si ve filmu zahraje, server Variety ale hlásí, že natáčení by mělo začít někdy po začátku července

Jak už nějaký čas víme, příběh by měl začít objevem nevybuchlé bomby z druhé světové války na staveništi v Londýně. Kvůli ní tak bude muset začít hromadná evakuace, aby nedošlo ke katastrofě. Ovšem právě evakuace by mohla být zároveň i perfektním krytím pro jistou loupež.

O režii filmu se postará David Mackenzie, který nám nadělil velice povedenou středověkou podívanou jménem Král psanec (2018). Mezi jeho další filmy patří ještě drama Dokonalý smysl (2011) a thriller Za každou cenu (2016).

Scénář si vzal pod palec Ben Hopkins, který má za sebou komedii Ztracen v Karastánu (2014) a mysteriózní thriller Marionette (2020).