No dobře já vím. Není to zrovna spravedlivé spojovat herce jen s jedinou rolí, když hrál ve spoustě jiných filmů a navíc nešlo o žádné propadáky. Ale vsadím vlastní kompletní sbírku Tolkienova díla, že nejsem jediný, pro koho Elijah Wood navždycky zůstane jenom Frodem a žádný film už to nikdy nezmění.

Ale zpátky k našemu traileru. Elijah po letech cestuje za svým odcizeným otcem. Na začátku všechno vypadá idylicky. Otec se sbližuje se synem, ale jak už to u tohohle žánru bývá, všechno se začíná rychle komplikovat. Ve hře se objeví nějaká ta temná tajemství a rodinná návštěva se překlopí v krvavý boj o přežití. (Vzhledem k momentálním svátkům je to vcelku aktuální téma). Někdo bude zabit a náš hlavní protagonista se bude muset vyrovnat i se skutečností, že se z něj stal vrah.  

Režie se chopil Ant Timpson, který ještě nic nenatočil, ale má zkušenosti z producentské sféry. Scénář napsal Toby Harvard (The Greasy Strangler). To, jakým způsobem bude film v našich končinách distribuován zatím není úplně jasno, protože ještě donedávna obrážel všemožné festivaly. Já budu film nadšeně vyhlížet, protože žádný film, kde měl Fro… chci říct Elijah hlavní roli ještě nezklamal. Vyzkoušejte třeba: I Don't Feel at Home in This World Anymore, Pawn Shop Chronicles Historky ze zastavárny nebo seriál Dirk Gently's Holistic Detective Agency podle knihy Douglase Adamse (Stopařův průvodce po Galaxii).