Herci James A. Woods a Nicolas Wright spojili síly, aby milovníkům romantických komedií nadělili chystaný kanadský snímek jménem French Girl. Studio Paramount nedávno vydalo oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Sweet Gordon (Zach Braff) přívětivý učitel anglického jazyka v Brooklynu, který se zamiluje do sympatické Sophie (Evelyne Brochu). Jejich vztah ale bude vystaven zkoušce poté, co budou muset společně odjet do kanadského Québecu, kde na ni čeká pohovor na pozici šéfkuchaře. Gordon se zde tak setká s rodiči své milé, na které se snaží udělat dobrý dojem, ale příliš jednoduché to nebude. Sophiina budoucí šéfka je navíc její bývalá milenka, celebrita, která má svůj vlastní pořad v televizi. 

James A. Woods a Nicolas Wright se postarali o scénář a režii. Oba dva se v minulosti například podíleli na scénáři k akční sci-fi Den nezávislosti: Nový útok (2016).

Dále hrají Vanessa Hudgens, William Fichtner, Antoine Olivier Pilon, Luc Picard, Charlotte Aubin, Catherine De Seve a Alex Woods.

Snímek bude uveden na VOD 19. 3. 2024.