Filmař Steven Kostanski, jehož nejznámějším zrežírovaným kouskem bude povedený kosmický horor Nicota (2016), letos na podzim uvede svou novou bláznivou podívanou jménem Frankie Freako. Společnost Shout Studios už vydala i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Conor (Conor Sweeney) je po všech stránkách nudný. Nemluví sprostě, držení se za ruce se svou nádhernou ženou Kristinou (Kristy Wordsworth) považuje za divokou noc a spát chodí v devět večer. Když mu ale Kristina a jeho šéf pan Buechler (Adam Brooks) začnou jeho nudnost vyčítat, uražený Conor je odhodlán dokázat jim, že se mýlí. Jednoho dne ho zaujme reklama, která láká na večírek s bytostí jménem Frankie Freako (Matthew Kennedy), na nějž člověk už nikdy v životě nezapomene. Conor tím ale otevře dveře nejenom Frankiemu a jeho dvěma přátelům, ale také světu naprostého chaosu. Co jsou tito malí tvorové zač? A proč ho pořád tak neúnavně mučí? Tyto interdimenzionální a náležitě otravné bytosti každopádně přinesou meziplanetární hrůzy přímo ke Conorovým dveřím. 

Vypadá to na náležitě trhlou a ujetou podívanou, která rozhodně nebude pro každého. Ale kdo ví, třeba to bude váš šálek kávy.

Steven Kostanski se postaral jak o scénář, tak i o režii. Mezi jeho další předešlé tituly patří ještě Manborg (2011), Leprechaun Returns (2018) a Psycho Goreman (2020).

V amerických kinech od 4. 10. 2024, zda se film dostane i k nám, zatím není známo.