V roce 2018 nám italský filmař Panos Cosmatos nadělil působivý snímek (s fantastickou hudbou) jménem Mandy - Kult pomsty s Nicolasem Cagem v hlavní roli, který působil, jako kdyby ho natočil sám ďábel s brkem v puse. A snad už během příštího roku se dočkáme jeho dalšího celovečeráku, který ponese název Flesh of the Gods.

Jednat by se mělo o upírský thriller, ve kterém v hlavních rolích uvidíme Kristen Stewart (Zločiny budoucnosti) a Oscara Isaaca (Spider-Man: Napříč paralelními světy). Stewart, která se obzvlášť proslavila jako představitelka Belly ze Stmívání, se tak vrátí do upírského prostředí. Tentokrát se snad ale dočkáme o něco… kvalitnější podívané. 

Příběh by se měl odehrávat v 80. letech v Los Angeles, přičemž oba výše zmínění herci ztvární manžele Raoula a Alex. Ti každý večer sestupují ze svého luxusního mrakodrapového bytu a míří do vzrušující noční říše. Když se ale jejich cesty zkříží s tajemnou Bezejmennou a její skupinou, Raoul a Alex rázem vstoupí do okouzlujícího a surrealistického světa hédonismu, vzrušení a násilí.

Na scénáři pracoval Andrew Kevin Walker, který napsal slavné filmy jako Sedm (1995), Ospalá díra (1999) a 8 MM (1999). První klapka by měla padnout někdy během letošního roku. 

Připomeneme ještě, že Panos Cosmatos připravuje také snímek jménem Nekrokosm, který vznikne pod ochranou rukou společností XYZ Films a A24.

Údajně se má jednat o určitý mix fantasy a sci-fi, který se bude odehrávat v jakési hluboké a podivné galaxii. V ní budou spolu v klidu a míru žít dva milenci, nicméně jejich radostný život naruší hrozivá invaze, která jejich harmonii přetvoří na noční můru.