Služba Apple TV+ tento podzim uvede romantické drama jménem Fingernails, které se může chlubit velice slušnou hereckou skvadrou. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává mladá žena jménem Anna (Jessie Buckley), která už je dlouhou dobu v romantickém vztahu s Ryanem (Jeremy Allen White). Jak ale čas plyne, pomalu si začne uvědomovat, že možná asi úplně nebude tím pravým. Posléze nastoupí do nové práce v záhadném ústavu, který má ve svém vlastnictví zvláštní vynález. Ten dokáže určit, zda jsou do sebe určití jedinci zamilovaní. Stačí do něj pouze vložit nehty dvou lidí, kteří chtějí své city k sobě otestovat. 

Ústav se tak zabývá studiem lásky a romantiky, jedním z jeho hlavních představitelů je i Duncan (Luke Wilson), který studuje každý aspekt lidské přitažlivosti. Anna se v novém zaměstnání seznamuje se svým spolupracovníkem Amirem (Riz Ahmed), do kterého se následně i zakouká.

Podle zmíněného stroje by už ale měla být zamilovaná právě do Ryana. A jak jí Duncan řekl, z vědeckého hlediska člověk nemůže být zamilovaný do dvou lidí současně. Další komplikace pro Annu nastanou ve chvíli, kdy se do toho vloží i Amirova momentální přítelkyně Natasha (Annie Murphy). 

O scénář a režii se postaral řecký filmař Christos Nikou, který v roce 2020 debutoval se svým komediálním dramatem Jabka. Spolu s ním na scénáři pracoval také Stavros Raptis.

Dále se ve snímku představí herci jako Katy Breier, Nina Kiri, Amanda Arcuri, Avaah Blackwell, Juno Rinaldi, Varun Saranga a Tameka Griffiths.

Snímek bude na službě Apple TV+ premiérovat 3. 11. 2023