Už tento měsíc se dočkáme vcelku slibně vyhlížejícího válečného dramatu jménem Devotion, se kterým se vrátíme do nelehkého období korejské války. Studio Sony se nám proto dva týdny před premiérou rozhodlo nadělit finální oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Nová upoutávka nám tentokrát ukázala válečnou vřavu jak ve vzduchu, tak i na zemi. A zatím to vypadá, že by se skutečně mohlo jednat o kvalitní pokoukáníčko. Jak už nějakou dobu víme, film bude vyprávět o Tomu Hudnerovi (Glen Powell) a Jessemu Brownovi (Jonathan Majors), dvou elitních pilotech, jejichž příběh se stal legednou amerického letectva. Oba dva se se svými letadly zapojí do nemilosrdných bojů se severokorejskými silami.

Se vší pravděpodobností nás tak čeká nejenom mnoho úchvatných bitevních sekvencí, ale i nějaká ta bromance mezi oběma hlavními hrdiny. Společnými silami tak oba letci čelili při každé misi opravdu neuvěřitelným rizikům, přičemž sám Brown, jenž se stal vůbec prvním černošským pilotem, který dokončil základní program leteckého výcviku amerického námořnictva, se musel v té době také potýkat i s rasistickým přístupem od ostatních členů armády. Oporou mu bude ale jeho žena Daisy (Christina Jackson), která svého manžela miluje nadevše.

Celý film tak bude vycházet z knihy Devotion: An Epic Story of Heroism, Friendship, and Sacrifice, kterou v roce 2014 napsal Adam Makos.

O režii filmu se postaral J. D. Dillard, který je zodpovědný za snímky jako Sleight a Sweetheart. Scénář si vzali na starost Jonathan Stewart a Jake Crane.

Ve snímku se také dočkáme herců jako Serinda Swan, Thomas Sadoski, Joe Jonas, Daren Kagasoff, Matt Riedy a Spencer Neville.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 11. 2022.