Zdá se to neuvěřitelné, ale legendární Tommy Wiseau nám po dlouhých dvaceti letech nadělí svůj druhý celovečerní film. Otázkou ale samozřejmě je, zda se vyrovná kvalitám jeho debutu jménem The Room, který je i dnes milovaným králem všech špatných filmů. To se holt necháme překvapit, na řádně bizarní trailer k jeho novému snímku jménem Big Shark, kterého se dočkáme ještě letos, se můžete podívat výše.

Ano, Tommy to tentokrát bude zkoušet s jiným žánrem. Jak je dle upoutávky patrné, snímek se zaměří na obrovitánského a pěkně hladového žraloka, který rozpoutá v ulicích New Orleans zkázu a peklo. Hlavními hrdiny příběhu se mají stát tři hasiči. A ano, jednoho z nich skutečně ztvární sám Tommy Wiseau. Přesněji by si měl zahrát chlapíka jménem Patrick, který bude patrně vůdcem celé skupiny. Ještě se k němu přidají Mark Valeriano jako George a Isaiah LaBorde jako Tim. 

Nutno ovšem dodat, že to není první trailer, který Wiseau na film vydal. Vůbec první upoutávka byla zveřejněna už v roce 2019. Z ní bylo patrné, že jednu z hlavních rolí měl ztvárnit také Tommyho dlouholetý parťák Greg Sestero, který ve snímku The Room ztvárnil Johnnyho „kamaráda“ Marka. V novém traileru se však neobjevil, je tudíž možné, že z celého projektu nakonec vycouval, přičemž jeho roli pak převzal výše zmíněný Mark Valeriano. Což je pěkně divné. Kdo by přece nechtěl pracovat s legendárním Tommym Wiseauem?!

Snímek Big Shark svou kvalitou silně připomíná mockbustery jako Žralokonádo a Megažralok vs. obří chobotnice, ale přesně to je na něm tak hrozně lákavé. Nemluvě také o tom, že se bezpochyby dočkáme dalšího úžasného hereckého výkonu od Wiseaua, z něhož vzejdou další hlášky, které si filmoví nadšenci budou pamatovat ještě mnoho let poté, co film oslní sály kin. 

Wiseau se samozřejmě postaral o režii a scénář, se kterým mu údajně ještě pomáhali i Greg Sestero a Isaiah LaBorde. Snímek bude premiérovat 2. 4. 2023 v Portlandu, poté se bude v průběhu jara objevovat i v dalších amerických kinech. Zda se ale snímek podívá také k nám do Evropy, je zatím ve hvězdách. Níže se můžete podívat na první trailer, který vyšel v roce 2019.

A pozor, v budoucnu bychom se také měli dočkat remaku původního The Room, kde roli Johnnyho tentokrát ztvární Bob Odenkirk. Tommyho odkaz se zkrátka vrací se vším všudy!

Těšíte se?