Slavný australský režisér Baz Luhrmann se po téměř deseti letech vrací zpět do filmového světa, aby nám nadělil svůj nejnovější snímek. Tím bude životopisný film jménem Elvis, podle jehož názvu je evidentní, o kom asi tak bude. Luhrmann si tak opravdu posvítil na život Elvise Presleyho, krále Rock ´n´ Rollu, který patří mezi největší zpěvácké legendy všech dob. Na konci podzimu jsme se dočkali jenom krátkého teaseru, nicméně nyní se můžeme podívat na první plnohodnotný trailer, který si můžete pustit výše. Celý film se tak zaměří především na dvě postavy. Samozřejmě na samotného Elvise, kterého ve snímku ztvární Austin Butler, a na jeho manažera Toma Parkera, jehož si zahrál Tom Hanks. 

Film by se tak měl soustředit jak na celý zpěvákův život, tak i na jeho kariéru. Budeme tak sledovat nejenom jeho náročné zpěvácké začátky, ale taktéž i vyvíjení jeho komplikovaného vztahu s Parkerem, který se rozvíjel po celých 20 let. Z traileru je taktéž evidentní, že Elvis byl jako malý velkým fanouškem komiksového Shazama, ovšem v té době se mu ještě říkávalo Captain Marvel. Podíváme se i na začátek jeho kariéry v padesátých letech, ve kterých jeho mnohá vystoupení vzbuzovala pobouření, protože údajně byla až příliš sexuálně provokativní. To však ještě nikdo nevěděl, že se právě rodí pěvecká legenda, která navždy změní svět hudby. Taktéž se zdá, že film zahrne období druhé poloviny sedmdesátých let, ve kterých Elvis ve svých dvaačtyřiceti letech zemřel na infarkt. 

Elvise Presleyho ztvárnilo ve filmovém světě už mnoho herců, například Jonathan Rhys-Meyers, Kurt Russell, Harvey Keitel, Michael Shannon, Val Kilmer, Tyler Hilton a Jack White. Tak uvidíme, nakolik zdařilá bude verze od Butlera. Scénář Luhrmann zpracoval spolu se svým dlouholetým spolupracovníkem Craigem Pearcem, pomáhala jim i britská scénáristka Kelly Marcel. Ve filmu se dále představí herci jako David Wenham, Olivia DeJonge, Dacre Montgomery a Luke Bracey. Oficiální premiéra filmu je stanovená na 23. 6. 2022.