Plánovaný festival od Na tahu se pomalu blíží! V termínu 7. - 8. srpna se sejdeme v Českých Budějovicích, abychom si užili víkend plný nerdění. Chcete přispět k programu? Nyní máte šanci! 

Tahouni loni uspořádali nultý ročník akce jménem Fest Na tahu. Jednalo se o pokusný ročník festivalu se zaměřením na RP hry, fantasy, sci-fi, gaming a nerdství obecně. Celá událost proběhla v DDM v Českých Budějovicích.

Letos se chystá první oficiální ročník, který se bude konat 7. – 8. srpna opět v jihočeské metropoli. Přípravy jsou již v plném proudu s důvěrou v to, že covidová opatření umožní tento Fest uspořádat offline.

CHCETE MÍT NA FESTU SVŮJ PROGRAM? NYNÍ MÁTE ŠANCI! 

V tuto chvíli hledáme zájemce o tvorbu programu pro letošní ročník Festu. Pokud byste se do průběhu našeho festivalu chtěli zapojit přednáškou, workshopem nebo tím, že pro návštěvníky odvedete RPG sezení, budeme moc rádi!

V případě, že máte chuť vytvořit část programu s tématickým zaměřením na RPG, fantasy, sci-fi, nebo gaming, napište nám na email [email protected] do 30.6.!

Do emailu přiložte krátkou anotaci k plánovanému programu, potřebné technické zázemí a časový rozsah, který pro něj potřebujete.

Další informace o Fest Na tahu naleznete na webových stránkách, FB události, nebo na našem Discordu Na tahu.