Každý správný milovník filmů by měl zhlédnout alespoň jeden snímek od Jima Jarmusche, legendárního amerického režiséra, který nám nadělil slavné tituly jako Noc na Zemi (1991), Mrtvý muž (1995) a Kafe a cigára (2003). Jeho posledním filmem byla netradiční a poněkud nedoceněná zombie komedie Mrtví neumírají (2019), ve které se v jedné z hlavních rolí objevil Adam Driver.

A právě představitel Kylo Rena se stane jednou z hlavních hvězd nového Jarmuschova snímku jménem Father, Mother, Sister, Brother, který celkově má řádně sympatické obsazení. Poslední klapka filmu nedávno padla v Paříži, snímek nyní míří do postprodukce, kde bude dokončen ještě letos. 

K herci se připojí ještě Cate Blanchett (Tár) a Vicky Krieps (Tři mušketýři: D'Artagnan), které kolem projektu kroužily už nějaký čas. Dále se můžeme těšit na herce jako Mayim Bialik (Teorie velkého třesku), Tom Waits (Lékořicová pizza), Charlotte Rampling (Duna: Část druhá), Indya Moore (Aquaman a ztracené království) a Luka Sabbat (Mrtví neumírají).

Film by měl sledovat tři samostatné příběhy, které se budou vždy odehrávat v jiné zemi, zaměřit by se mimo jiné měly na různorodé vztahy mezi rodiči a jejich dospělými dětmi. První část jménem „Father“ se bude odehrávat na severovýchodě Spojených států, druhá část „Mother“ zas v irském Dublinu a třetí „Sister Brother“ v Paříži.

Těšit bychom se měli na „komedii protkanou vlákny melancholie“, která by podle všeho měla mít výraznou hudební složku. 

Je to každopádně potřetí, co spolu Jarmusch a Driver spolupracují, herec si kromě výše zmíněné zombie komedie zahrál ještě v režisérově povedeném Patersonovi (2016).

Zatím není známo, kdy přesně se filmu dočkáme, ale mohlo by to být už někdy během příštího roku.