Klídek, tohle ještě není žádné filmové zpracování chaotické a náležitě bizarní cesty našeho oblíbeného Ezry Millera alias Zhouby Havaje. Místo toho se můžeme těšit na hvězdě obsazenou komedii, kterou natočil herec Tony Goldwyn (Oppenheimer). Na světě už každopádně máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Snímek Ezra se bude točit kolem Maxe Bernala (Bobby Cannavale), stand-up komika žijícího u svého otce Stana (Robert De Niro), který se snaží dát svému životu nějaký smysl. Nadevše miluje svého autistického syna Ezru (William A. Fitzgerald), se kterým jsou však mimo domov problémy. Jednoho dne ale dostane unikátní příležitost stát se spolu s Ezrou hostem ve večerní talkshow Jimmyho Kimmela. Otec a syn se proto společně vydají na cestu napříč Spojenými státy, která nakonec změní běh jejich životů.

Není to poprvé, co si to Tony Goldwyn zkusil za kamerou. Mezi jeho další natočené filmy patří ještě Poslední polibek (2006) a Odsouzení (2010). O scénář se postaral Tony Spiridakis (Dospívání v Queens).

Dále se ve filmu představí herci jako Rose Byrne, Vera Farmiga, Rainn Wilson, Whoopi Goldberg, Jackson Frazer, Brian Donahue, Joe Pacheco, Alex Plank a Daphne Rubin-Vega.

V amerických kinech se snímek objeví 31. 5. 2024.