Čínská filmařka Lulu Wang nám v roce 2019 nadělila své komediální drama Malá lež, se kterým zaujala hned na několika filmových festivalech. A už na konci příštího měsíce nám představí svůj zbrusu nový seriál jménem Expats, ve kterém se v jedné z hlavních rolí objeví i Nicole Kidman. Amazon se také už pochlubil i oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Příběh, jenž nás zavede do Hongkongu, se zaměří na Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) a Mercy (Ji-young Yoo), tři ženy, jejichž životy se protnou po náhlé rodinné tragédii. Těšit se tak můžeme na nahlédnutí do osobního a profesního života sevřené skupiny, které bude zkoumat nejenom privilegia, ale také to, co se stane, když hranice mezi obětí a viníkem zmizí. Seriál bude vycházet z knihy The Expatriates z roku 2016, kterou napsala Janice Y.K. Lee. 

Lulu Wang se chopila otěží showrunnerky i režisérky, na scénáři spolu s ní pracovaly i Alice Bell, Melanie Marnich a Vera Miao.

Dále se v seriálu představí herci jako Jack Huston, Brian Tee, Kavi Raz, Valerie Yu, Steven Chan, Brylee Hsu, Kate Sullivan, Yuyu Kitamura a Michael Chan.

Na službě Amazon Prime Video bude seriál premiérovat 26. 1. 2024.