Režisérka Jordan Scott, dcera legendárního Ridleyho Scotta, jejímž posledním filmem bylo povedené drama Trhliny (2009) s Evou Green, nám po letech nadělí svůj další celovečerák. Tím se stane snímek jménem A Sacrifice, ve kterém se v jedné z hlavních rolí objeví Eric Bana (Sucho). Studio Vertical se již pochlubilo oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává sociální psycholog Ben Monroe (Bana), který vyšetřuje místní berlínský kult, jenž je spojený se znepokojivými událostmi. Jak se ale věnuje své práci, jeho vzpurná dospívající dcera Mazzy (Sadie Sink) se zakouká do místního a tajemného mládence (Jonas Dassler). Ten jí následně představí podobně tajemnou skupinu a její vůdkyni, ze které se dle traileru zřejmě vyklube vychytralá manipulátorka. A jak světy otce a dcery míří k nebezpečné křižovatce, na Bena čeká závod s časem, aby Mazzy zachránil. 

Výše zmíněná Jordan Scott se postarala jak o scénář, tak i o režii. V minulosti se ještě podílela na výrobě povídkového filmu Neviditelné děti (2005).

Dále se ve snímku objeví herci jako Sylvia Hoeks, Stephan Kampwirth, Sophie Rois, Lara Feith, Alexander Schubert a DJ Express.

V amerických kinech od 28. 6. 2024, na oznámení o české premiéře zatím čekáme.