Už za dva týdny bude na Netflixu premiérovat hvězdně obsazený snímek Obchodníci s bolestí, nový snímek režiséra Davida Yatese, v němž si zahrají hvězdy jako Emily Blunt, Chris Evans a Andy Garcia. Pokud se vám líbily tituly jako Vlk z Wall Street (2013) a Sázka na nejistotu (2015), tak byste nadcházející podívané mohli dát šanci, alespoň podle upoutávek se zdá, že se film hodně ponese v podobném duchu. Dokazuje to i nejnovější oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z primárních postav příběhu se stává Liza Drake (Blunt), svobodná matka s nedokončenou střední školou, která nedávno přišla o práci. Momentálně se také stará o svou dospívající a bohužel i nemocnou dceru Phoebe (Chloe Coleman), aby jí ale mohla zajistit dobrou budoucnost, bude muset začít jednat. 

Následně tak nastoupí do farmaceutického start-upu, v rámci čehož se setkává s obchodním zástupcem Petem Brennerem (Evans). Díky její kuráži, šarmu a odhodlání posléze vyšvihne firmu Zanna Pharmaceuticals k mimořádnému úspěchu, přičemž jednu dobu to vypadá, že Liz už nic špatného potkat nemůže.

Firma pod vedením jejího neohrabaného šéfa (Garcia) sice začne prosperovat, ale Liza si brzy uvědomí, že se vydala po eticky pochybné cestě. To vše vede také k tomu, že se později zaplete do nebezpečného spiknutí, kvůli kterému může přijít o všechno. 

Režisér David Yates se především proslavil díky kouzelnickému světu Harryho Pottera, pro který natočil všechny filmy od dob Fénixova řádu (2007). O scénář se postaral Wells Tower.

Dále se ve snímku objeví herci jako Catherine O'Hara, Amit Shah, Chloe Coleman, Jay Duplass, Brian d'Arcy James, Britt Rentschler a Brandon Stanley.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 27. 10. 2023.