Festival CinemaCon nabídl přehršel novinek a odhalení k dlouho očekávaným a známým snímkům. Společnost Sony se také nedržela zpátky. Odhalila mimo jiné název třetího filmu Spider-Verse a oficiálně potvrdila pokračování Venoma a Krotitelů duchů. To však není vše. Sony také oznámilo spin-off Spider-Mana s názvem El Muerto, ve kterém se v hlavní roli prvního latinskoamerického herce společnosti Marvel představí rapper Bad Bunny. Film na CinemaConu představil prezident Sony Motion Picture Group Sanford Panitch s tím, že by měl být uveden do kin 12. 1. 2024.

Bad Bunny je pseudonym Benita Antonia Martineze Ocasia, portorického hudebníka, producenta, herce a profesionálního zápasníka. Bad Bunny byl nejstreamovanějším umělcem Spotify jak v roce 2020 s 8,3 miliardy streamů, tak i v roce 2021 s 9,1 miliardy streamů. Co se týče hereckých výkonů, objevil se například ve filmech Rychle a zběsile 9 a Narcos: Mexiko v roli Artura Páeze.

V komiksu je El Muerto zápasník, jehož maska a superschopnosti se dědí z generace na generaci. Aby se takovým zápasníkem mohli stát, museli noví zápasníci prokázat, že jsou hodni porazit El Dorada. Juan-Carlos Estrada Sanchez byl jedním z těchto vyvolených potomků, ale když ho jeho otec Marcus Estrada představil, nemohl s El Doradem bojovat. V důsledku toho se Marcus obětoval, aby svého syna zachránil.

Přečtěte si také: Marvel’s Spider-Man 2: New Game Plus doprovodí nové obleky

Po tragické smrti dal El Dorado Juanu-Carlosovi deset let na to, aby zesílil a mohl se mu znovu postavit a získat tak právo stát se El Muertem. Ti, kdo znají příběh Spider-Mana, vědí, že jeho cesta ho zavede do světa wrestlingu. A právě zde se tyto dvě postavy poprvé setkávají.

Pokud tedy vše půjde podle plánu, mohli bychom se premiéry nově oznámeného spin-offu dočkat téměř za rok a půl. A to 12. 1. 2024.