Když vám někdo dá kopačky, začne se ve vás míchat celá řada různých emocí. Dokáže nám to i nadcházející komedie od studia Amazon, která ponese název I Want You Back. Příběh filmu se zaměří na dva smutné třicátníky: Petera (Charlie Day) a Emmu (Jenny Slate). Oba dva spojuje jistá nezáviděníhodná událost – dostali od svých partnerů zcela nečekaně kopačky. A to dokonce ve stejný víkend! Oba dva se proto začnou utápět v žalu, který se však po nějaké době z určitého důvodu ještě zhorší. Jejich bývalí partneři si totiž už za ně našli náhradu. Když se následně Peter s Emmou seznámí a zjistí, že oba dva byli odkopnuti kvůli někomu jinému, tak se rozhodnou, že vymyslí velice sofistikovaný plán pomsty. 

Oba jsou totiž přesvědčení o tom, že jejich bývalí partneři jsou prostě lásky jejich životů. Proto se pokusí nové známosti svých ex od sebe odeštvat. A to opravdu důmyslně. Emma se pokusí svést nového přítele Anne (Gina Rodriguez), která se původně rozešla s Peterem, a Peter se zase záměrně „spřátelí“ s Nohaem (Scott Eastwood), aby ho mohl indoktrinovat a rozeštvat od jeho nové známosti. Oba hrdinové jsou tak odhodlaní udělat cokoliv, aby svou „bývalou“ lásku získali zpět. Nesmírně je totiž děsí představa toho, že by byli jako pozdní třicátníci single. Jak už ale může být z traileru patrné, ono nové přátelství mezi Peterem a Emmou postupně začne přerůstat v něco většího. 

Příslib kvality by mohl být sám režisér Jason Orley, který v roce 2019 debutoval s povedenou komedií Big Time Adolescence. Film napsalo duo Isaac Aptaker a Elizabeth Berger, které je zodpovědné za scénář nejenom k romantické komedii Já, Simon, ale i k úspěšnému seriálu Tohle jsme my, jejíž šestá série bude mít premiéru příští rok. Mimo jiné se ve filmu dočkáme herců jako Mason Gooding, Dylan Gelula, Jami Gertz, Isabel MayLuke David Blumm. Premiéra je stanovená na 11. 2. 2022.