Tak se zdá, že dva slavní mimozemští zabijáci se střetnou i potřetí. Podle důvěryhodných zdrojů o tom informoval web Giant Freaking Robot, který zároveň odhalil, že nový Vetřelec vs. Predátor snímek vznikne pod dohledem streamovací služby Hulu. Zatím se však neví, kdo na filmu přesně pracuje, ale zdá se, že by se měl tentokrát odehrávat ve vzdálené budoucnosti kdesi ve vesmíru. Ostatně výroba třetího dílu nemusí být příliš překvapující, nedávno vydaný snímek Predátor: Kořist (Prey) se stal nejsledovanějším filmem v historii Hulu, tudíž bylo jasné, že služba se bude chtít ke strašlivému a ozbrojenému emzákovi nějakou cestou ještě vrátit. Je však otázkou, jakým způsobem Vetřelec vs. Predátor naváže na zbylé snímky z vetřelčího/predátorského univerza. 

Předešlé dva filmy si sice v kinech vedly poměrně slušně, ale oba dva se dočkaly především negativních reakcí jak od kritiků, tak i od fanoušků. Bude na tom nadcházející třetí díl o něco lépe? To se necháme překvapit. Hodně bude také záležet na tom, kdo přesně se filmu ujme.

Oba dva emzáci se v budoucnu patrně dočkají i svých vlastních projektů, obzvlášť tedy Vetřelec. V první řadě je tu Fede Alvarez, talentovaný hororový režisér a scenárista, který chystá o smrtícím mimozemšťanovi svůj vlastní film. A to s požehnáním od Ridleyho Scotta, který Alvarezovu vizi velice chválil. Dále je tu Noah Hawley, tvůrce vynikajícího krimi seriálu Fargo, který zas o Vetřelci tvoří seriál, jenž se má odehrávat na Zemi.

Co se Predátora týče, tak po úspěchu Prey se se vší pravděpodobností dočkáme dalšího filmu, který se bude odehrávat zase v jiné historické etapě a lokaci. Režisér Dan Trachtenberg ostatně prohlásil, že pro případný další díl už má také své vlastní nápady. 

Pokud má Vetřelec vs. Predátor 3 vzniknout pro Hulu, téměř jistě by se měl objevit i na Disney+. Nyní je ovšem otázkou, zda o něco takového budou mít zájem i fanoušci. Nápad střetu dvou slavných mimozemských zabijáků sice vždy zněl zajímavě, ale výsledky zatím za moc nestály. Je možné, že to třetí díl změní?