S Chrise Evanse a Scarlett Johansson budou opět parťáci. Už však ne jako členové Avengers. Tentokrát se oba ujmou hlavních rolí v připravovaném filmu Ghosted, který má být pohodovým romantickým dobrodružstvím, takže žádnou záchranu světa od nich tentokrát nečekejte. S touto informací přišel The Hollywood Reporter. 

Ještě není zcela jasné, co přesně máme od filmu čekat, ale údajně si bude brát silnou inspiraci z popcornovky Roberta Zemeckise Honba za diamantem, svižné dobrodružné jízdy s Michaelem Douglasem v hlavní roli, odehrávající se v kolumbijských džunglích. Tudíž můžeme pravděpodobně očekávat dvojici hrdinů, kteří se budou navzájem doplňovat, občas provokovat, plus sem tam dojde i na nějakou tu akci. A ono avengerské duo se pro takovou úlohu rozhodně hodí! Evans a Johansson už v minulosti prokázali, že tvoří fakt charismatický pár. Vzpomeňme na druhý díl Kapitána Ameriky, ve kterém se tahle dvojka společnými silami snažila zastavit plány zlovolné organizace Hydra. 

Na scénáři pracují Rhett Reese a Paul Wernick, kteří jsou zodpovědní nejen za oba díly komediální nemrtvácké jízdy Zombieland, ale i za oba díly Deadpoola. To nás může ujistit o tom, že humor by film měl mít kvalitní. Režie se ujme Dexter Fletcher, který je zodpovědný za filmy jako Bohemian Rhapsody a Rocketman, plus zrežíruje i dalšího Sherlocka s Robertem Downey juniorem. Takže sestava zatím vypadá nadějně. Ale pokud se vám nechce čekat a potřebujete neprodleně zhlédnout jiné vtipné dobrodružství z džunglí, zkuste odreagovačku Expedice: Džungle.