Po téměř dvou letech jsme se dočkali prvního data oznámení, kdy se na svět nejspíše podívá druhá série Arcane. To zatím přibližně spadá na rok 2024, konkrétně by se tak mělo stát ve čtvrtém kvartálu toho roku. První díl se tak na streamovacích platformách nejspíše objeví v zimě. Jenže podle fanouškovské základny by ono vydání mohlo být trošičku více symbolické.

Novinka o návratu série přišla z twitterového příspěvku. V něm se můžeme dočíst, že Tencent (společnost vlastní většinový podíl Riot Games) během své videokonference odhalil mimo jiné i ono datum vydání. Ačkoliv spadá do čtvrtého kvartálu, fanoušci na Redditu vytváří teorie, kdy konkrétně seriál vyjde. Přičemž to vypadá, že by největší smysl dávalo, kdyby první díly vyšly někdy v listopadu.

Podle jistých teorií a indicií by to dávalo smysl. První série vyšla také v listopadu, navíc přibližně v tom čase bude mít League of Legends 15. narozeniny. Takže naprosto ideální příležitost, jak takové výročí oslavit.

O samotném ději toho moc nevíme. A vlastně nevíme vůbec nic, to ale neznamená, že se netěšíme. První série si získala nejen srdce fanoušků, ale sklidila i opravdu výborná hodnocení jak od nadšenců do League of Legends, tak i lidí, kteří jsou tímto kouskem nepolíbení, případně jim dokonce opovrhují. Své si k tomu řekl i Killer v naší recenzi.