Díky několika vlnám spekulací byla druhá sezóna anime antalogie Star Wars: Visions, která vyšla zásluhou služby Disney+ minulý rok, dlouhou dobu veřejným tajemstvím. Na oficiální odhalení ale došlo až během posledního dne akce Star Wars Celebration, takže nyní již s jistotou víme, že Visions se vrátí, a to v rámci druhé sezóny, kterou uvidíme na Disney+ na jaře příštího roku.

S druhou řadou však přijde určitá změna formátu. Stále nás čeká kolekce krátkých anime filmů zasazených do světa Star Wars, tentokrát ale nepůjde o filmy výhradně od známých a osvědčených japonských anime studií. Místo toho dostaneme příběhy, jež vytváří tvůrčí týmy z celého světa, konkrétně z Velké Británie, Irska, Španělska, Francie, Indie, Chile, Jižní Afriky, Spojených států a samozřejmě Japonska.

James Waugh ze společnosti Lucasfilm označil druhou řadu Star Wars: Visions jako oslavu skvělé animace, která vzniká po celém světě. Více podrobností jsme se ale bohužel oficiálně nedozvěděli. Na další detaily, třeba na odpověď na otázku, jak to tentokrát bude s volbou dabingu jednotlivých anime kraťasů, si tedy budeme muset ještě počkat.