Kdokoliv sleduje seriál Mandalorian ze světa Star Wars byl finálem první řady s největší pravděpodobností nadšený. A vlastně i do jisté míry zarmoucený, protože to skončilo tak rychle a ještě tomu předcházela řada zajímavých a důležitých momentů, které samozřejmě prozrazovat nebudeme. Naštěstí na sebe oznámení druhé řady nenechalo dlouho čekat, a tak byla druhá série jenom otázka času.

Sem tam se objevily nějaké náznaky toho, co můžeme čekat, především představitel Moffa Gideona, Giancarlo Esposito, měl o druhé sérii co říct. Třeba že nás čekají epické scény se světelnými meči nebo že by se časem mohla jeho postava podívat i na stranu dobra. Povětšinou jde ale jenom o nějaké zvěsti a teorie - ani oficiální seznam postav a herců, kteří se v druhé sérii vrací, nemáme.

I přesto ale, jak je vidno, jede natáčení druhé série na plné obrátky a bezproblémově. Vlastně oprava - natáčení už oficiálně skončilo, jak potvrdil Baz Idoine, hlavní kameraman, na svém Instagramu. Za zmínku především stojí, že režisérem alespoň jedné z epizod bude i Dave Filoni, ačkoli nepůjde nutně o finální epizodu.

Aby těch pozitivních zpráv ale náhodou nebylo hodně, tak je tu samozřejmě jedna potenciální špatná zpráva především pro milovníky merchandisu a speciálně „Baby Yody”. Coronavirus stále neutuchá a v důsledku této epidemie by se mohly hračky a merchandise s ním zpozdit. Společnost Hasbro potvrdila, že je coronavirus omezuje a může způsobit některé odklady. Nic konkrétního řečeno nebylo, ale je možné, že se Baby Yoda během jara v obchodech ještě neobjeví.

Podle generálního ředitele společnosti Toys, Tots, Pets & More to vypadá, že pokud se situace do června nebo července neuklidní, bude nedostatek hraček. A především materiálů pocházející z Číny. Aspoň že se tímto virem nemůže nakazit samotný seriál, který vyjde toho oznámeného října.