V posledních týdnech se nám začalo hezky rozrůstat obsazení k další řadě seriálu Wednesday (2022), která se konečně začala natáčet. Netflix v rámci toho vydal speciální upoutávku, která odhaluje, koho vlastně v dalším dobrodružství slavné dívenky z Addamsovy rodiny v podání Jenny Ortegy uvidíme. Na video se můžete podívat výše.

Jedno jméno z uvedeného seznamu je obzvlášť zajímavé. Vypadá to, že v další řadě si zahraje Christopher Lloyd, který ztvárnil strýčka Festera v obou dvou devadesátkových filmech od Barryho Sonnenfelda. Je tudíž otázkou, koho ztvární v nadcházející druhé řadě netflixovského hitu. Že by nového učitele na akademii Nevermore? Je to určitě možné, však už v první řadě měla stejnou úlohu Christina Ricci, která Wednesday ztvárnila v Sonnenfeldových filmech. 

Co se týče dalších nováčků, tak nám Netflix potvrdil, že se v další řadě objeví Steve Buscemi (Impérium - Mafie v Atlantic City) jako Barry Dort a Thandiwe Newton (Westworld) jako doktorka Fairburn. O jejich postavách zatím nic nevíme, Buscemi by si ale podle všeho mohl zahrát nového ředitele výše zmíněné akademie.

Dále v další řadě uvidíme čarodějnou babičku rodiny Addamsových, kterou si zahraje Joanna Lumley (Mrtvá nevěsta Tima Burtona). A jedny dveře ještě náleží britské herečce Billie Piper (Penny Dreadful), která si zahraje postavu jménem Capri.

Ze známých tváří se vrátí například hrdinčiny spolužačky Bianca (Joy Sunday) a Enid (Emma Myers), pak ještě matička Morticia (Catherine Zeta-Jones), tatíček Gomez (Luis Guzmán), bratříček Pugsley (Isaac Ordonez) strýc Fester (Fred Armisen) a mnozí další. 

Dále se můžeme těšit na herce jako Hunter Doohan, Victor Dorobantu, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Joanna Lumley, Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo a Joonas Suotamo.

O scénář se opět postarali showrunneři Alfred Gough a Miles Millar. A vypadá to, že některé epizody opravdu znovu natočí Tim Burton, což je rozhodně fajn!

Druhá řada zatím nemá stanovené datum premiéry.