Loni na jaře premiéroval na službě Apple TV+ seriál Silo, adaptace stejnojmenné knižní série, za kterou stojí Hugh Howey. Příběh nás zavedl do doby, kdy je planeta Země zamořená extrémně nebezpečnými jedy, což přinutilo zbytek lidstva prchnout pod zem. Jedním z takových útočišť je obrovské podzemní silo, ve kterém přežívá až 10 tisíc lidí. V hlavní roli Juliette 'Jules' Nichols se zde představila sympatická Rebecca Ferguson (Duna: Část druhá).

Chystaná druhá řada už je každopádně na cestě, na světě už máme i oficiální datum premiéry, které spadá na 15. 11. 2024. Opět bychom se tak měli těšit na 10 epizod, které se budou postupně objevovat na výše zmíněné streamovací službě. Níže si ještě můžete prohlédnout nově vydané fotky. 

Asi nejznámější hereckou posilou se stane americký herec Steve Zahn, který si například zahrál v seriálu Bílý lotos (2021). Zatím není známo, koho přesně ve druhé řadě ztvární, ale podle všeho půjde o důležitou postavu.

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Graham Yost, který například napsal akčňák Nebezpečná rychlost (1994) s Keanu Reevesem v hlavní roli. Zároveň je také tvůrcem úspěšného seriálu Strážce pořádku (2010). O režii jednotlivých epizod první řady se postarali David Semel a Morten Tyldum.

Dále se v seriálu představili herci jako Iain Glen, Ferdinand Kingsley, Tim Robbins, Shane McRae, Rick Gomez, Henry Garrett, Angela Yeoh, Harriet Walter a David Oyelowo.