Před rokem a půl Netflix skrze kratičký teaser oficiálně oznámil, že Hra na oliheň (2021), jeho megahit z Jižní Koreje, dostane druhou řadu. Dlouho dobu ale nebylo jasné, kdy nám ji streamovací gigant vlastně nadělí. A i přestože přesné datum premiéry pořád neznáme, z dopisu streamovacího giganta, jenž byl určený akcionářům, vyšlo najevo, že to bude zaručeně letos.

Jelikož ale na světě stále ještě nemáme ani teaser trailer, který by nám z chystané řady ukázal něco více, spíše bychom to s premiérou viděli na druhou polovinu roku. Je také poměrně možné, že Netflix bude chtít druhou sezónu vydat v podobnou dobu, kdy šla ven řada první, to znamená v půlce září. Ale to holt uvidíme, možná nás platforma s nějakým tím trailerem s datem premiéry překvapiví v brzké době. 

Původní seriál se zaměřuje na skupinu nešťastníků ve finanční krizi, kteří se zúčastní série tajemných her. Na výherce pak čeká slastná odměna v podobě natolik obrovitánského balíku peněz, že už bude do konce života za vodou. Háček je však ten, že veškeré hry jsou náležitě nebezpečnou záležitostí, kde o smrt nebude nouze.

Hlavním hrdinou se stal Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), který se ve druhé řadě zaručeně vrátí. Stále nevíme, co přesně nám hlavní dějová linie nabídne tentokrát, ale zřejmě můžeme opět počítat s dalším kolem zvrácených her, při kterých půjde o život. 

I na výrobu druhé řady dohlížel tvůrce seriálu Hwang Dong-hyuk, který se postaral jak o scénář, tak i o režii.

Dále můžeme počítat s návratem herců jako Lee Byeong-Heon, Wi Ha-Joon a Gong Yoo. Mezi nováčky budou patřit Yim Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-Hoon a Yang Dong-Geun. Minulý rok premiérovala na službě i reality show jménem Hra na oliheň: Výzva, která druhou sezónu dostane také.