Paramount pro nás kromě westernu Organ Trail připravuje také hvězdně obsazený akční thriller Mercy, ve kterém se objeví herci jako Jonathan Rhys-Meyers a Jon Voight. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se tak stává Sean Quinn (Rhys-Meyers), člen irské mafie, který se dozví, že jeho bratr Ryan (Anthony Konechky) byl postřelen a převezen do nemocnice. Když o tom informuje svého otce Patricka (Voight), který evidentně celý zločinecký syndikát vede, vydává se s ním a s jeho muži na cestu, aby se k němu co nejdříve dostali. Zdá se ale, že v nemocnici o jeho synovi nikdo nic neví. To Seana přiměje uchýlit se k extrémnímu řešení a rozhodne se celé místo přepadnout a veškerý personál vzít jako rukojmí. Celá věc se ještě více zkomplikuje poté, co vyjde najevo, že pro Ryana si přišla FBI. To však pro členy mafie nebude jediný problém, s nímž se budou muset vypořádat. 

Netuší totiž, že v budově se nachází také drsňácká doktorka Michelle (Leah Gibson), bývalá vojenská lékařka, která v nemocnici nějaký ten čas pracuje. A jelikož se dostane do nebezpečí také její syn Bobby (Anthony Bolognese), rozhodne se vzít věci do vlastních rukou a všem mafiánům náležitě nakopat zadky.

Zdá se totiž, že jedině ona může celou situaci zachránit. I přestože později dorazí policie, mafiáni mohou jako páku použít veškeré rukojmí, které zajali. Ano, z Michelle se tudíž v podstatě stane taková ženská verze Johna McClanea ze Smrtonosné pasti (1988). Její parťák Ellis (Sebastien Roberts) se mezitím patrně pokouší Ryana přesvědčit, aby svou mafiánskou rodinu pustil k vodě a pomohl je doručit do rukou spravedlnosti. 

O režii filmu se postaral Tony Dean Smith, který má za sebou filmy jako sci-fi Volition (2019) a thriller Pokoj v suterénu (2019). Scénář si vzal na starost Alex Wright.

Dále se ve snímku objeví herci jako Patrick Roccas, Bradley Stryker, Marc-Anthony Massiah, Caitlin Stryker, Bobby Stewart, Ryan Russell a Mark Masterton.

Snímek bude uveden na VOD a do vybraných kin 19. 5. 2023.