Už za několik dní se na Netflixu objeví vcelku slibně vyhlížející thriller jménem Don't Move, na který před několika týdny lákala i letošní akce Geeked Week. Nyní na světě máme další krátkou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Film se zaměří na mladou ženu jménem Iris (Kelsey Asbille), které zkušený sériový vrahoun vstříkne jakousi nervově paralytickou látkou. Ta sice nezačne účinkovat okamžitě, ale s každou uběhlou minutou začne Iris čím dál více ztrácet kontrolu nad vlastním tělem. Hrdinka se nachází sama v lese daleko od civilizace, kde nemůže počítat s žádnou pomocí. Bude tak muset prchat, schovávat se a bojovat o přežití. Celý její nervový systém ale rychle selhává. A pokud si nepospíší, celá tato lapálie nebude mít dobrý konec.

Nejnovější trailer odhaluje, jaké účinky vlastně ona látka hrdince způsobí. Na film jakožto jeden z producentů dohlížel režisér Sam Raimi (Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství). 

O režii se postaralo filmařské duo Brian Netto a Adam Schindler, které už se Samem Raimim spolupracovalo na seriálu 50 States of Fright (2020). Netto také natočil horůrek Delivery (2013), Schindler zas snímek V pasti (2015). Scénář zpracovali T.J. Cimfel a David White (There's Something Wrong with the Children).

Ve snímku se nám představí herci jako Kelsey Asbille, Finn Wittrock, Daniel Francis a Moray Treadwell.

Na Netflixu od 25. 10. 2024.