Zkuste si představit, že podstoupíte test DNA předků a zjistíte, že muž, který vás vychoval a staral se o vás, celou dobu nebyl váš biologický otec. A ještě k tomu si zkuste představit, že byste po celém městě začali každý den nacházet nové a nové nevlastní sourozence, protože stále více lidí provádí podobné testy z pouhé zvědavosti. To je přesně to, co se stalo jedné skupině lidí v Indianapolis, kteří byli všichni potomky stejného muže: doktora a specialisty na neplodnost Donalda Clinea. Ten totiž před svými pacienty choval pěkně temné tajemství… Používal vlastní sperma k umělému oplodnění svých pacientek, přičemž se tak „stal otcem“ desítkám dětí, aniž by o tom kdokoliv věděl. 

Nyní má nový dokument od Netflixu jménem Otec náš za cíl odhalit plnou míru jeho hrozivého tajemství. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Clinovy děti se tak musí smířit nejenom s tímto překvapivým zjištěním, ale zároveň si navzájem pomoci, aby mohl jejich otec čelit spravedlnosti. Je totiž jasné, že doktor se dopustil jisté formy sexuálního zločinu. A pokud vám tento příběh zní příliš povědomě, je to možná z toho důvodu, že Cline není jediným lékařem, který něco takového udělal, přičemž posléze byl odhalen díky testování DNA. Dokument od HBO jménem Baby God z roku 2020 sleduje doktora Quincyho Fortiera, který dělal přesně to samé. Stal se tak otcem nejméně šestadvaceti dětí bez souhlasu nebo vědomí svých pacientů.

O režii celého dokumentu se postarala filmařka Lucie Jourdan. Na produkci filmu se taktéž podílela společnost Blumhouse. Oficiální premiéra je na Netflixu stanovená na 11. 5. 2022.