Kdo by neznal americkou hiphopovou (raprockovou) skupinu Beastie Boys? Tato kapela vznikla v roce 1981 a proslavila se skladbami jako SabotageFight For Your Right nebo Intergalactic. Jejich hudba byla použita v nespočtu filmů a seriálů, například i v posledním filmovém Star Treku: Beyond, kde se jejich skladba Sabotage stala důležitou součástí děje.

O této legendární kapele se pod taktovkou Apple TV natáčí dokumentární film, který se nám představil v prvním traileru. Režie se ujal Spike Jonze, který je režisérem hudebních klipů a dlouholetým kamarádem členů skupiny.

Dokument bude natočen formou výstupu dvou členů (Michael Diamond, Adam Horovitz) na pódiu divadla. Provedou nás 40letou kariérou této skupiny od založení do současnosti. Můžeme se těšit na osobní informace o jejich profesním i kamarádském vztahu a určitě dojde řada i na vtipné historky.

Dokument by měl mít premiéru ve vybraných IMAX kinech v Americe 2. dubna/apríla 2020. Důležitá informace pro české a slovenské fanoušky je datum uvedení na platformě Apple TV+, to spadá na 24. 4. 2020.