Americký scénárista Donny Cates se společně s kanadským ilustrátorem Nikem Henrichonem vrací zpět na český trh s oblíbenou Marvel sérií Doctor Strange. V sedmém svazku s podtitulem Město hříchu bude muset Strange zápasit se zlými silami v hříšném americkém městě Las Vegas.

Přečtěte si také: Loki nahradil Doctora Strange na pozici nejvyššího čaroděje

„Zatracení Doctora Strange! Aby navrátil městu Las Vegas jeho ztracenou slávu, sází náš Mistr okultních umění na své schopnosti… jeho výhra však dorazí s jistým pekelným bonusem! Ve snaze uvést věci na pravou míru dává Strange všanc doslova vše. Jak je však možné, že se mu vrátila jeho plná síla? A bude to ve hře o holý život stačit? V době, kdy je Strange uvězněn v Mefistově Hotelu Inferno, nejsou jeho vyhlídky zrovna dobré… protože kasino vždycky vyhrává. Dokáží mu Wong a Synové půlnoci pomoci najít způsob, jak triumfovat? Jsou v sázce duše živých i mrtvých! Bude Nejvyšší čaroděj skutečně ochoten následovat vedení svého někdejšího pomocníka? „Zatracení“ mění magickou krajinu Strangeovi a celému marvelovskému vesmíru přímo pod nohama.“

Sedmý svazek obsahuje sešity č. 386-390 z dlouholeté série Doctor Strange. Jak jsme již zmiňovali v úvodu, za scénářem stojí americký spisovatel Donny Cates, autor sérií Babyteeth, Buzzkill, Redneck či Venom. Zajímavou téměř „fotorealistickou“ kresbu vytvořil Niko Henrichon (Fables) společně s Frazerem Irwingem (Judge Dredd).

Vydání sedmého celistvého Doctora Strange v Česku připravuje nakladatelství CREW. Český výtisk s překladem od Kateřiny Tiché bude obsahovat 112 stran v brožované vazbě.

Datum vydání je stanoveno na 6. dubna/apríla 2021. V současné době si můžete komiks na eshopu nakladatelství předobjednat. Taktéž zde najdete i několikastránkovou ukázku, která by vás ke koupi mohla přesvědčit.