Seriál Fargo vychází podle stejnojmenného filmu z roku 1996, který si vzali pod palec bratři Coenové. První série, která byla kritiky i diváky po právu nesmírně vychvalována, byla v podstatě remakem zmíněného filmu. Seriál se tak v průběhu let dočkal tří dalších sérií, které už měly svoje zcela vlastní originální příběhy. Celkově seriál však zůstal u stylu, který byl pro původní film charakteristický. To například znamená, že v každé sérii děj přeskakoval z jedné linky do druhé, zároveň každá obsahovala notnou dávku černého humoru, plus občas své diváky překvapily nějakou náhlou a nečekanou smrtí určité postavy. 

Před rokem jsme se dočkali čtvrté série, která se odehrávala v 50. letech v Kansas City. I přestože sledovanost seriálu byla stále poměrně slušná, diváci už se čtvrtou řadou příliš spokojení nebyli. Žádné oficiální prohlášení o zrušení seriálu však nepřišlo, tudíž fanoušci doufají, že se někdy v budoucnu dočkají i páté řady. Ale kdy to bude? Na to může dát odpověď jen sám tvůrce celého seriálu, scénárista a režisér Noah Hawley. Ten má však momentálně plné ruce práce s novým Vetřelcem, který bude příhodně také ve formě televizního seriálu. A jelikož projekt ještě před rokem vypadal na spadnutí, můžeme se domnívat, že Hawley na něm ještě nějaký ten pátek bude usilovně makat. Z čehož i vyplývá, že na pátou řadu si dost pravděpodobně budeme muset počkat několik let. 

John Landgraf, který je šéfem FX Networks, však sdělil, že už s Hawleym o páté řadě hovořil. Tvůrce údajně vyjádřil zájem další řadu natočit, nicméně zatím nemá sebemenší ponětí, kdy by k tomu mělo dojít. Je ale už prý pevně rozhodnutý, že pokud by někdy měla pátá řada vzniknout, bude se odehrávat v současné době. Uvítali byste další sérii Farga?