Informace pocházejí od důvěryhodného zdroje.

Chybí vám sympatická banda profesionálních zlodějů, která se skládá ze samých hereckých hvězd? Nejste sami, fanoušci milované série Dannyho parťáci z nultých let už dlouho vyhlížejí čtvrtý díl, který však původně neměl nikdy vzniknout. Nyní ale opět vysvitla naděje, že se dalšího loupežného dobrodružství přeci jenom někdy dočkáme. 

Dannyho parťáci z roku 2001 jsou remakem filmu Dannyho jedenáctka z šedesátých let, jenž vypráví o hrstce schopných zlodějů, kteří si k vykradení vyhlídnou hned několik velkých kasín. Remake pod taktovkou Stevena Soderbergha se stal komerčním úspěchem, což následně zapříčinilo vznik dvou dalších pokračování. Po vydání třetího dílu v roce 2008 vstoupil Soderbergh do jednání o čtvrtém díle, ovšem to zarazila jedna velice tragická událost. Herec Bernie Mac, který ve všech třech dílech ztvárnil jednoho ze členů Dannyho parťáků, zemřel ještě v roce premiéry třetího dílu na chronické plicní onemocnění. Soderbergh tak rázem od jednání odstoupil, protože bez herce případný čtvrtý díl točit nechtěl. V roce 2018 na filmy volně navázal snímek Debbie a její parťačky, který se tentokrát zaměřil na čistě ženskou skupinku zlodějek. Film si však nevysloužil příliš lichotivých hodnocení, přičemž mnozí ho považují pouze za slabý odvar prvních třech dílů. 

Věci ale opět začaly vypadat nadějně. Don Cheadle, herec, který ztvárnil ve všech třech dílech specialistu na výbušniny, v rozhovoru pro Entertainment Weekly uvedl, že Soderbergh údajně opět začal o natočení čtvrtého dílu přemýšlet. Samozřejmě neví, čeho by se čtyřka týkala, ale dost pravděpodobně bychom se v ní opět dočkali staré dobré party z předešlých dílů. Zda se ale čtvrtého dílu skutečně dočkáme, je prozatím ve hvězdách. Soderbergh ale očividně začíná měnit názor, což může mít příčinu právě v onom narůstajícím přání fanoušků vidět další díl. Uvítali byste další Dannyho parťáky?