Tajnou invazi na planetu Zemi již máme za sebou, nyní nastává čas návratu do podivuhodnějších míst. Těch se dočkáme ve druhé řadě MCU seriálu Loki, na kterou konečně vyšel oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Opět se tak na scénu vrací nejenom titulní bůh lstí (Tom Hiddleston), ale i bývalý agent organizace Time Variance Authority jménem Mobius M. Mobius (Owen Wilson). A zdá se, že oba mají před sebou ještě spoustu práce. V první řadě se budou muset vypořádat s následky událostí, ke kterým došlo na konci předchozí sezóny. Loki a Morbius se vydávají na hon za Sylvií Laufeydottir (Sophia Di Martino), která je zodpovědná za smrt Toho, který zbývá (Jonathan Majors). Tím ovšem musí celý multivers čelit hrozbě, kterou představuje MCU arci-záporák Kang Dobyvatel. 

Loki a Mobius se tak při hledání Sylvie pokusí zacelit trhlinu v časoprostoru, v rámci čehož budou muset čelit jedné z Kangových variant. Tím se stane Victor Timely, který se nachází na Zemi ve Spojených státech někdy na přelomu 19. a 20. století. Vrátí se také Gugu Mbatha-Raw jako Ravonna Renslayer, Eugene Cordero jako Casey/Hunter K-5E a Tara Strong jako Miss Minutes.

Těšit se ovšem můžeme i na několik nováčků. V traileru se například objeví oscarový Ke Huy Quan (Všechno, všude, najednou), o jehož postavě toho zatím příliš nevíme, ale zdá se, že také pracuje pro Time Variance Authority. Dále se ve druhé řadě objeví i britská herečka Kate Dickie (Hra o trůny), která by si zas měla zahrát záporačku. Loki mezi fanoušky obecně patří mezi MCU seriály, které se u fanoušků těší oblibě, tak doufejme, že druhá sezóna onu pověst nepokazí. 

Showrunnerem pro druhou řadu Lokiho i nadále zůstává Michael Waldron, nová sezóna nabídne šest epizod, o které se postaral Eric Martin. Ten pro minulou řadu napsal čtvrtou epizodu s názvem Větvení.

O režii jednotlivých epizod se postaralo filmařské duo Aaron Moorhead a Justin Benson (Synchronic).

Druhá řada bude na Disney+ premiérovat 6. 10. 2023.