Letos v létě se na službě Amazon Prime Video objevila dlouho očekávaná druhá řada seriálu Dobrá znamení (Good Omens), ve které se nám opět vrátili na scénu anděl Azirafal (Michael Sheen) a démon Crowley (David Tennant). Po jejím skončení samozřejmě mezi mnohými fanoušky vyvstala otázka, zda se v budoucnu dočkáme i třetí sezóny.

A server Deadline nedávno informoval o tom, že je to velice pravděpodobné. Je tak jen údajně otázkou času, než Amazon a BBC dají zelenou další řadě. Má to však jeden háček. Podle všeho se už pro třetí kapitolu zmíněných hrdinů nevrátí Douglas Mackinnon, který celý seriál nejenom vedl spolu s Neilem Gaimanem, ale také se na něm podílel jako režisér a výkonný producent. 

Těžko říct, proč přesně Mackinnon ze seriálu vypadl, podle Gaimana ale zkrátka jen ,,přešel k jiným projektům.“ Gaiman tento měsíc také uvedl, že třetí sezónu už má zmapovanou, za zmínku ale stojí jeho vyjádření o tom, že čtvrtou řadu už neplánuje.

Chystaná třetí sezóna by tak měla být finálovou kapitolou, která příběh Azirafala a Crowleyho uzavře. Jelikož máme nyní u konce stávku scenáristů, je možné, že Gaiman už začal třetí řadu sepisovat. O čem přesně ale bude, je samozřejmě zatím ve hvězdách. 

Kromě zmíněných dvou společností na seriál dohlíží také studia The Blank Corporation a Narrativia. Ve druhé řadě, která se z určité části točí i kolem archanděla Gabriela (Jon Hamm), se objevily také Miranda Richardson jako Shax, Maggie Service jako Maggie a Nina Sosanya jako Nina.

Obě dvě vydané sezóny jsou dostupné na službě Amazon Prime Video.