Před pár dny oficiálně odstartovala produkce třetího dílu Strážců Galaxie, na které čekáme už celou věčnost. Zpátky se vrátí nejenom celá banda z předchozích dílů, ale i James Gunn, který se opět chopil otěží režie a scénáře. Do třetího dílu se ale vrátí ještě jeden starý známý. Tím bude Stakar Ogord, kapitán zločineckého mezihvězdného syndikátu, který nese název The Ravagers. Toho si v předchozím díle zahrál Sylvester Stallone, přičemž nedávno známý herec a režisér na svém Instagramu potvrdil, že se vrací i do třetího filmu. 

Stallonův příspěvek nás tak nechá nahlédnout do pitoreskního zákulisí celého natáčení. Není to ostatně poprvé, co se fanouškům s něčím takovým chlubí. Už během natáčení jeho scén v nadcházejícím čtvrtém díle The Expendables vytvořil na Instagramu video, kde se s fanoušky podělil o svých zážitcích z natáčení, plus odhalil i několik fotek. Jeho role ve druhých Strážcích Galaxie sice nebyla velká, zato ale výrazná. Zjistíme totiž, že to byl právě Stakar Ogord, kdo zachránil starého dobrého Yondu Udonta od neblahého osudu otroctví, přičemž ho následně naverboval do řad Ravagerů. A pokud se Stallone rozhodl vytvořit tak obsáhlý příspěvek, se vší pravděpodobností bude v nadcházejícím třetím díle hrát mnohem větší roli. 

Fanoušci jsou nadšení, že Strážci Galaxie 3 jsou konečně na cestě, protože původně jsme se jich měli dočkat už mnohem dřív. Jelikož ale před pár lety nechal Disney vykopnout Jamese Gunna kvůli jeho starým provokativním tweetům, celá příprava se zpozdila o celé roky. Produkce však už ale konečně začala, nicméně samotné premiéry se dočkáme až 5. 5. 2023. Těšíte se? A jakou roli by mohl v nadcházejícím pokračování Stakar sehrát?