Přednedávnem se končeně na plné obrátky rozjela produkce seriálu Daredevil: Born Again, ve kterém se Charlie Cox vrátí do své ikonické a fanoušky milované role Matta Murdocka. A produkce to má být jaksepatří pořádná, tvůrci totiž musí natočit až 18 epizod, což by jim podle všeho mělo zabrat 254 dní, zároveň by se tak mělo jednat o jeden z nejdelších marvelovských seriálů. Kromě Coxe se vrátí také Vincent D'Onofrio, který ztvární záporáka Kingpina, ovšem počítat bychom měli samozřejmě s tím, že se dočkáme i dalších hvězd. A jednu z nich nedávno odhalil server The Hollywood Reporter.

Ten totiž uvedl, že v chystaném Disney+ seriálu se objeví také Jon Bernthal, který si v něm má zopakovat svou slavnou roli drsňáckého antihrdiny Franka Castlea alias Punishera. Pokud jste viděli starší sérii Daredevila, která skončila v roce 2018 třetí řadou, tak víte, že nová verze Punishera se poprvé objevila již ve druhé sezóně. Následně ale od Marvelu dostal svou vlastní sérii, která odstartovala v roce 2017. 

O samotné podobě seriálu toho nic moc nevíme, ale momentálně se zdá, že dějství z netflixových sérií se odehrála v určité paralelní realitě, tudíž některé prvky z Born Again se mohou od seriálů Daredevil a Punisher odlišovat. Ale přesnější informace nám snad odhalí následující měsíce. Výše zmíněný server například uvedl, že v chystaném seriálu se neobjeví Deborah Ann Woll jako Karen Page a Elden Henson jako Foggy Nelson. Nad jejich osudem tak momentálně visí otazník. Je snad možné, že budou tyto postavy přeobsazeny? Nebo se prostě tvůrci rozhodli, že se v seriálu neobjeví? To se holt budeme muset nechat překvapit.

Návrat Bernthala do role mstivého otce a bývalého mariňáka, který se s nikým ani trochu „nepáře“, by ale bezesporu měl mnohé fanoušky potěšit, protože seriál Punisher byl vychvalován obzvlášť kvůli hercově výkonu. Samotný seriál Daredevil: Born Again bude každopádně vycházet ze stejnojmenné komiksové série z roku 1986, o kterou se postaral legendární Frank Miller. 

Hlavními showrunnery seriálu by se měli stát Chris Ord a Matt Corman, kteří například společně vedli sérii V utajení (2010). Na scénáři k jednotlivým epizodám se pak podíleli filmaři, kteří se věnují především seriálové tvorbě, patří mezi ně například David Feige, Thomas Wong, Jill Blankenship, Zachary Reiter, Grainne Godfree, Devon Kliger a Aisha Porter-Christie.

Dále se můžeme také těšit na herce jako Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James a Sandrine Holt.

Seriál by měl na Disney+ premiérovat někdy na začátku roku 2024.