Zdaleka ne všechny chystané filmy potkal nucený odklad kvůli právě probíhající stávce scenáristů a herců. Dokazuje to snímek Zabijáci rozkvetlého měsíce (v originále Killers of the Flower Moon) slavného režiséra Martina Scorseseho, který se připomíná s novým oficiálním trailerem.

Čerstvá upoutávka opět nešetří hutnou atmosférou a přísliby příběhu o krvavém konfliktu, který se točí okolo ropy a který vychází ze skutečných událostí a z knihy Davida Granna s českým názvem Krvavé prachy. Díky střihu a hudebnímu doprovodu traileru ale Zabijáci rozkvetlého měsíce působí jako ještě velkolepější podívaná než doposud.

Středobodem této podívané pak má být nejprve spolupráce, poté konflikt dvou postav - Ernesta Burkharta v podání Leonarda DiCapria a jeho strýce Williama, jehož ztvárnil Robert De Niro. Očividně se tedy můžeme těšit na střet dvou hereckých legend a Scorseseho oblíbenců, kterým bude sekundovat Lily Gladstone jako Ernestova žena Mollie Kyle.

Jak už jsme zmínili, v tomto případě studio Paramount ani Apple Studios s datem premiéry nehýbe. Nadále tedy platí, že Zabijáci rozkvetlého měsíce rozpoutají sérii vražd na území kmene Osage 19. října/októbra 2023, kdy se nový film Martina Scorseseho objeví v našich kinech. A protože Scorsese opravdu často a rád sází na své dvorní herce, přirozeně už existují zprávy o tom, že spolu s Leonardem DiCapriem chystá další snímek, a to adaptaci Grannova nového románu The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder.