Pokud si budete chtít po novém roce dát nějakou nenáročnou blbinu, u které se budete moci zasmát, můžete zkusit dát šanci trhle vyhlížející hororové komedii jménem Destroy All Neighbors. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává William Brown (Jonah Ray Rodrigues), do sebe zahleděný neurotik a hudebník, který je odhodlán dokončit své rockové veledílo. Komplikovat mu to ale bude jeho hlučný a podivínský soused Vlad (Alex Winter). Když se William proti němu rozhodne jednat, celé to skončí tím, že Vlad přijde o život. William se samozřejmě pokusí s tělem něco udělat, aby nemusel čelit následkům, ovšem všechno stejně i tak půjde od desíti k pěti. A kolem Williama se následně začnou hromadit další mrtvoly. 

O režii se postaral Josh Forbes, který je zodpovědný za horor Contracted: Phase II (2015). Scénář zpracoval Charles A. Pieper (Malacostraca).

Dále se ve snímku objeví herci jako Kiran Deol, Christian Calloway, Randee Heller, DeMorge Brown, Jon Daly, Phil Hendrie a Thomas Lennon.

Na službě Shudder se snímek objeví 12. 1. 2024, o uvedení u nás zatím informace nemáme.