Už jen necelý měsíc nás dělí od premiéry očekávané komiksové jízdy Deadpool & Wolverine, ve které se Ryan Reynolds a Hugh Jackman představí jako titulní regenerující se drsňáci. Na světě máme novou krátkou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

První polovina je v podstatě jen přehlídka scén, které jsme již mohli vidět v předešlých trailerech, zajímavější je až druhá půlka, v níž se nám v celé své kráse ukáže jeden starý známý. Tím bude mutant Sabertooth, respektive jeho divočejší verze z filmu X-Men (2000), kde si ho zahrál Tyler Mane. Jeho přítomnost by ostatně neměla být žádným překvapením, už na konci loňského roku se k nám dostaly fotky z natáčení, ze kterých bylo zřejmé, že zmíněný mutant se opravdu vrátí na scénu. A samozřejmě změří síly s Wolverinem, však to se dalo čekat!

Zda se vrátí i Liev Schreiber, který Sabertootha ztvárnil ve snímku X-Men Origins: Wolverine (2009), není známo, ale jelikož má mít ve filmu cameo celá řada postav z marvelovského univerza, příliš by nás to nepřekvapilo. 

Mládeži nepřístupnou marvelovku natočil Shawn Levy, který s Reynoldsem pracoval na titulech jako Free Guy (2021) a Projekt Adam (2022).

Scénář k Deadpoolovi 3 zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Oficiální premiéra v českých kinech je stanovená na 25. 7. 2024.