Příští měsíc uvede britský režisér Howard J. Ford svůj nový krimi thriller s nádechem hororu, který ponese název DarkGame. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se bude točit kolem zvrácené a smrtící reality show na dark webu, ve které se objeví šest unesených nevinných obětí. Na ty čeká jak mučení pro pobavení kriminálního podsvětí, tak i krutá smrt. Brzy ale onu strašlivou hru, kterou moderuje po slávě prahnoucí maskovaný psychopat (Andrew P Stephen), začne sledovat téměř celý svět. Na scénu proto nastupuje detektiv Ben Jacobs (Ed Westwick) a jeho tým, se kterým musí nejenom hru zastavit, ale také zachránit všechny nešťastníky, který v ní uvízli. Čas je ale proti nim. 

Výše zmíněný režisér Howard J. Ford se postaral o thrillery jako Nic mě nezastaví (2015) a Vydrž! (2022). Na scénáři pracovali Tom George, Gary Grant a Niall Johnson.

Dále se ve snímku objeví herci jako Andrew McGillan, Rory Alexander, Lola Wayne, Natalya Tsvetkova, Anthony Ofoegbu, Miztli Rose a Joe Urquhart.

Snímek dorazí na VOD 20. 2. 2024.