Během Disney’s D23 Expo byl oficiálně představen návrat Daredevila ve vlastní sérii s názvem Daredevil: Born Again. Návrat slepého právníka bojujícího po nocích proti věčným potížím města New York je dlouho očekávanou událostí. Oblíbená netflixová série byla po třetí řadě zaříznuta a poté navrácena do područí Disney.

Seriál, kde opět bude hlavním představitelem Charile Cox, by se měl začít natáčet začátkem příštího roku. Nebude se však jednat o řadu čtvrtou, ale bude se jednat o celkový restart série, která může (a nemusí) být pojata jiným způsobem, než jak tomu bylo v původních řadách. Je vysoce pravděpodobné, že aby byla zachována kontinuita MCU, tak seriál nejspíše nebude tak brutální a nepřístupný mládeži.

Postava Daredevila už nyní hraje v MCU důležitou roli. Matt Murdock se objevil již v posledním filmu o Spider-Manovi, přičemž maskovaného hrdinu v novém kostýmu uvidíme i v seriálu She-Hulk, kde by měl hrát podstatnou roli. Objevit by se měl i v seriálu Echo, kde by se měl postavit opět proti své nemesis Vincentu Fiskovi, kterého opět hraje oblíbený Vincent D’Onofrio.

První řada Daredevil: Born Again by měla obsahovat v první řadě hned osmnáct epizod. Na první obrázky a přesnější informace si ale budeme muset ještě nějaký čas počkat. Premiéra seriálu je plánována až na rok 2024. A bude velmi zajímavé sledovat, jakým stylem pojmou producenti z Disney příběh Ďábla z Hell’s Kitchen.