Talentovaný Daniel Kaluuya v MCU ztvárňuje postavu jménem W´Kabi, který je nejenom bývalý šéf bezpečností služby ve Wakandě, ale také mužem, kterého sám T´Challa označoval za nejlepšího přítele. Pokud jste však čekali, že W´Kabi se objeví i v nadcházejícím pokračování Black Panthera jménem Wakanda Forever, máme pro vás špatné zprávy. Kaluuya v nedávnem rozhovoru s Jacqueline Coley, redaktorkou z webu Rotten Tomatoes, odhalil, že jeho postavu ve druhém díle neuvidíme. Herec byl totiž zaneprázdněný natáčením očekávaného nového hororu Jordana Peelea jménem Nope, ve kterém hraje jednu z hlavních rolí, tudíž na letošní marvelovku čas neměl. 

Vzhledem k tomu, že většina starých známých obyvatel Wakandy se vrací, hercova nepřítomnost může být pro některé poměrně překvapivá. Je už ale každopádně potvrzené, že do filmu se vrátí Lupita Nyong'o, Danai Gurira (která ztvárnila W'Kabiho manželku Okoye), Martin Freeman, Letitia Wright, Winston Duke a Angela Bassett. Vzhledem k tomu, že Chadwick Boseman v roce 2020 bohužel zemřel na rakovinu, úlohu hlavního protagonisty za něj převezme někdo jiný. Se vší pravděpodobností to bude výše zmíněná Letitia Wright, která v MCU ztvárňuje T´Challovu sestru Shuri. Mezi hlavní padouchy druhého dílu by měli patřit Atlanťané, přičemž na podobu některých z nich, přesněji na vzhled válečníka jménem Attuma a atlantského krále Namora, se můžete podívat níže. 

Film by měl taktéž představit superhrdinského nováčka, kterým bude Riri Williams (Dominique Thorne), taktéž známá pod pseudonymem Ironheart. O režii snímku se opět postaral Ryan Coogler. Podílel se také na scénáři, se kterým mu pomáhal Joe Robert Cole.

Oficiální premiéra je stanovená na 10. 11. 2022.