Do vybraných amerických kin se tento měsíc podívá hongkongská akční podívaná jménem Customs Frontline, kterou uvede distribuční studio Well Go USA. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hongkongští celníci Chow Ching-lai (Nicholas Tse) a Cheung Wan-nam (Jacky Cheung) se jednoho dne dostanou na nákladní loď, jejíž celá posádka je po smrti. Následně objeví skrýš nelegálních zbraní, která souvisí s momentálně probíhajícím mezinárodním konfliktem. Když se ale elitní agenti vydají v utajení do zahraničí, aby našli zdroj pašovaných střelných zbraní, přijdou na stopu nadnárodní operaci, která má k jich domovu blíže, než si kdy dokázali představit. Žádné veledílo to asi nebude, ale na nějaké sobotní odpoledne by to mohla být fajn podívaná. 

O režii se postaral hongkongský filmař Herman Yau, který natočil snímky jako Ip Man: Zrození legendy (2010) a Rázová vlna (2017). O scénář se postarala Erica Li (Operace Gold).

Dále se ve snímku objeví herci jako Brahim Chab, Francis Ng, Jai Day, Melvin Wong, Michelle Wai, Karena Kar-Yan Lam a další.

V amerických kinech od 19. 7. 2024.