Animovaný seriál Creature Commandos bude vůbec prvním vydaným titulem, který bude patřit do univerza DCU od Jamese Gunna a Petera Safrana. A kdo ví, pokud seriál zaznamená úspěch, možná se v budoucnu dočkáme i hrané verze. Služba Max se každopádně pochlubila zbrusu novým trailerem, který za doprovodu písně ,,Don't Let Me Be Misunderstood“ představuje jednotlivé členy týmu. Podívat se na něj můžete výše.

Ano, opravdu to hodně připomíná Sebevražedný oddíl, opět se nám zde pod dohledem chladnokrevné Amandy Waller (Viola Davis) zformuje nová partička antihrdinů, která bude se stylem kosit veškeré nepřátele. Vypadá to docela zábavně, teď už jen musíme doufat, že seriál skutečně nebude jen pouhopouhým Sebevražedným oddílem 2.0, ale že přinese na stůl i něco nového. 

V seriálu se tak představí Frank Grillo (Captain America: Návrat prvního Avengera) jako voják a vůdce celého týmu Rick Flag senior, Zoë Chao (Maturitní ročník) jako doktorka a kříženec mořské víly a mořské nestvůry Nina Mazursky, Alan Tudyk (Firefly) jako Batmanův protivník Doktor Phosphorus, David Harbour (Stranger Things) jako Eric Frankenstein, Indira Varma (Hra o trůny) jako Frakensteinova nevěsta, Maria Bakalova (Boratův navázaný telefilm) jako Princezna Ilana Rostovic a Sean Gunn (Strážci Galaxie) jako G.I. Robot a Weasel. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal James Gunn, který napsal i natočil nového hraného Supermana, jenž bude zas prvním celovečerním DCU titulem.

Creature Commandos budou na službě Max premiérovat 5. 12. 2024.