Studio Warner Bros. Discovery čelilo před několika měsíci tvrdé kritice poté, co se rozhodlo zrušit premiéru zcela dokončenému Looney Tunes filmu jménem Coyote vs. Acme. O nějaký čas později se ale představitelé studia rozhodli, že film do koše přece jenom nehodí. V rámci toho dovolili tvůrčímu týmu, aby snímek nabídli jinému studiu či streamovací platformě.

Stále není známo, zda se projektu nějaká velká společnost ujala, ale dobrým znamením je příspěvek na síti X/Twitter od herce Erica Bauzy, který propůjčil hlas Kojotovi Wildovi. Ten totiž sdílel první fotku z filmu, kterou si můžete prohlédnout níže. Ta každopádně dokazuje, že snímek bude dalším mixem animovaného a hraného stylu, jenž měly i tituly jako Space Jam (1996) a Looney Tunes: Zpět v akci (2003). 

Jak už nějaký čas víme, jednou z hlavních postav se stane zmíněný Kojot Wilda, jehož životním posláním je dopadnout starého dobrého Ptáka Uličníka. Při opravdu mnoha neúspěšných pokusech využíval produkty firmy Acme Corporation, které se ale častokrát obrátily proti němu. V chystaném snímku se proto rozhodne, že firmu bude hnát k soudu.

Na uvedené fotce můžeme vidět jeho právníka, kterého si zahraje Will Forte (Poslední chlap na Zemi). Právníka, který bude zastupovat firmu Acme Corporation, si zas má zahrát John Cena (Sebevražedný oddíl) Celý námět vychází z článku New Yorkeru z roku 1990 od Iana Fraziera.

Warneři chtěli snímek hodit do hlubin trezoru podle všeho především proto, aby si ho mohli odečíst z daní. Toto rozhodnutí však vyvolalo vlnu negativních reakcí nejen mezi fanoušky Looney Tunes, ale i mezi filmaři. Studio za to kritizovali například BenDavid Grabinski (Bojíte se tmy?) a Brian Duffield (Ostrov lebek).

O režii filmu se postaral Dave Green, který stojí za tituly jako Earth to Echo (2014) a Želvy Ninja 2 (2016). Tak snad se brzy dočkáme také nějakého toho traileru!