Studio Brainstorm Media se nedávno pochlubilo oficiálním trailerem na horůrek jménem Consumed, ze kterého vás možná přejde chuť vyrazit stanovat do lesů. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na manželský pár, který tvoří Jay (Mark Famiglietti) a jeho žena Beth (Courtney Halverson). Ta před nějakým časem bojovala s rakovinou, kterou před rokem porazila, proto se s manželem vydává na oslavný výlet, během něhož si chystají užít krásné a romantické chvíle pod stanem. Na něco takového však mohou rovnou zapomenout, po lesích se totiž potuluje wendigo, strašlivé a kůži kradoucí monstrum se schopností vysávat duše. A do toho všeho je zde ještě jeden pomatenec s puškou (Devon Sawa), který o netvorovi ví své.

Ano, wendigo a ozbrojený šílenec malinko připomínají Until Dawn, který navíc dostane filmovou adaptaci, některé scény navíc naznačují, že film by mohl obsahovat i určité prvky kosmického hororu. Tak uvidíme, co z toho nakonec vyleze. 

O režii se postaral Mitchell Altieri, který je zodpovědný za horory jako Hamiltonovi (2006), Zlomyslný apríl (2008) nebo The Night Watchmen (2017). Za scénářem stojí David Calbert, pro něhož bude film celovečerním debutem.

Snímek bude uveden na VOD 16. 8. 2024.